5 redenen om voor ProFit te kiezen

 

Waarom kiezen vakmannen voor ProFit?

Waarom kiezen vakmannen voor de gatzagen van ProFit? Wij ontwikkelen onze gatzagen in samenwerking met vakmannen, die wij de Koningen van het Gatzagen noemen. Zo voldoen onze gatzagen aan alle wensen en eisen van de professional en zijn wij in staat onze producten continue te verbeteren. “Hoe kunnen wij de vakmannen beter én sneller helpen met het maken van gaten?” En dat is precies wat wij doen: de vakman helpen zijn werk nog beter én sneller te doen.

 

Eenvoudig de prop verwijderen

Het verwijderen van de prop kan een vervelende klus zijn, maar niet met ProFit.  Doordat het Click & Drill-systeem is ontworpen voor de vakman: het verwijderen van de prop is eenvoudig en stelt vakmannen in staat snel en efficiënt zijn werk te doen. Het verwijderen van de prop kan in één beweging. Zonder gerommel met een schroevendraaier.

Doordat de gatzaag “naar achter” wordt geschoven komt de prop vrij  nadat het  gat gezaagd is en is het nu heel eenvoudig om de prop te verwijderen. Waar vroeger de schroevendraaier nog gebruikt moest worden om soms met veel  moeite de prop te kunnen verwijderen, kost dit nu absoluut geen moeite meer.

 

Benieuwd hoe dit in de praktijk werkt? Kijk hier de video. 

  

Laagste prijs per gat

Gatenzagen met ProFit betekent gatzagen voor de laagste prijs per gat. En met het ruime assortiment gatzagen, vindt u voor iedere klus de beste gatzaag. Zo profiteert u altijd van kwaliteit, betrouwbaarheid en een lange levensduur van uw gereedschappen. Wist u dat u met de Multi Purpose gatzaag tot wel 500 gaten kan maken? Met één gatzaag wel te verstaan. Als u dit terugrekent naar de kosten per gat zal u aangenaam verrast zijn.

 

Snel en eenvoudig van gatzaag wisselen

Het gepatenteerde Click & Drill-systeem maakt het wisselen van gatzaag door een snelle én eenvoudige beweging tot seconden werk. Vooral ook om dat de adapter geïntergreed is op de gatzaag. Geen gehannes meer met het losschroeven van de adapter, maar even met een klik de gatzzag omzetten naar een andere. . De gatzagen van ProFit zijn ontwikkeld in samenwerking met vakmannen: installateurs, timmermannen, elektriciens, loodgieters en aannemers. Het wisselen van gatzaag kan met slechts één enkele klik. Het losdraaien van de kop van de boormachine is niet meer nodig. Dat werkt een stuk sneller!

 

Benieuwd hoe dit in de praktijk werkt? Kijk hier de video. 

 

Schuin gaten zagen in diverse materialen? Geen probleem!

Ook schuin zagen in materialen is geen enkel probleem voor de gatzagen van ProFit. En dan bedoelen wij gaten zagen onder een hoek van maximaal 80 graden (afhankelijk van de diameter van de gatzaag). Het probleem bij het zagen van gaten onder een schuine hoek is de uitstekende centreerboor: daarom kan de centreerboor van onze gatzagen worden ingeschoven, zodat onder hoeken tot maximaal 80 graden gaten gezaagd kunnen worden.

 

Benieuwd hoe dit in de praktijk werkt? Kijk hier de video.   

 

Snel een eenvoudig een bestaand gat vergroten

Het vergroten van een bestaand gat is geen probleem met de gatzagen van ProFit. Door het gepatenteerde systeem van ProFit is het mogelijk om meerdere gatenzagen over elkaar heen te bevestigen. Plaats de kleinste gatzaag in het gat en zaag vervolgens met de grotere gatzaag het gat naar de gewenste maat. Omdat de gatzaag op deze manier niet kan verschuiven is het een eenvoudig klusje. Een licht spot vergroten is op deze manier bijvoorbeeld slechts 10 seconden werk, waar dat vroeger een precisie klus was.

Benieuwd hoe dit in de praktijk werkt? Kijk hier de video.

 

De Koningen van het gaten maken in actie

Lees hier de ervaringen van onze Koningen van het Gatzagen.