Gaten zagen in hardhout

Plaatje

Tip van onze gebruikers
Het is belangrijk om op een rustige wijze door hardhout te zagen en evenwichtig kracht te zetten op de gatzaag. Vergeet zeker niet bij hardhout om de gatzaag regelmatig even terug te halen bij het zagen van de diepe gaten, zodat er geen wrijving kan ontstaan door het verspaande hout. En ook hier geldt, harder duwen is niet beter om sneller door het materiaal te komen.

Wist je verder dat wij gatzagen hebben die niet alleen geschikt zijn voor hardhout, maar ook voor baksteen, fermacel, laminaat of kunststof? Met de gatenzaag voor hardhout van ProFit verwijder je de prop na het zagen heel eenvoudig door de gatzaag naar achteren te klikken.


Makkelijk gaten maken in hardhout. Wist jij dat Azobe, Bankirai en Meranti onder de categorie ‘hardhout’ vallen? En dat bij al deze houtsoorten onze Multi Purpose gatzagen de beste keuze is? Gaten zagen in schuttingen, hekken, deuren, steigers, tuinmeubels, vloeren, beschoeiing en kozijnen is ideaal voor onze Multi Purpose gatzaag. Bekijk ook de tabel van het aantal gaten per gereedschap. Wij adviseren dus bij hardhout om echt te kiezen voor hardmetalen tanden in tegenstelling tot bi-metalen.

Welke ProFit producten zijn geschikt voor gaten maken in hardhout?
• Multi Purpose
• Multi Purpose LONG

Bekijk hier het aantal gaten per gereedschap in hardhout
 
Multi Purpose
Multi Purpose LONG
Bi-Metal PLUS
Bi-Metal Classic
Speed Drill
Hardhout
meer dan 500 gaten
meer dan 150 gaten
minder dan 10 gaten
minder dan 5 gaten
circa 5 tot 20 gaten


Onze top 12 selectie voor het gatenzagen in hardhout