Gatzagen

De nieuwste evolutie voor gipsplaat: de Clean Cut gatzaag voor snel, accuraat en netjes plaatsen van wandcontactdozen in gipsmateriaal!

De ProFit Clean Cut is een echte gamechanger voor alle bouw- en installatieprofessionals! De gatzaag zorgt er namelijk voor dat er nauwkeurig pasklare gaten in gipsplaten kunnen worden gemaakt voor het plaatsen van spots en elektrisch schakelmateriaal. Bovendien werkt de Clean Cut ook goed met isolatiematerialen zoals hout-, steen- en glaswol. Gatzagen zonder isolatielekken en tijdrovend herstel is allemaal mogelijk met de Clean Cut!

Gipsplaatmateriaal wordt veel gebruikt in de renovatie en in de nieuwbouw. Het gebruik hiervan is in de nieuwbouw zelf in een ware opmars! Inmiddels kiest ruim 20% voor een gipsbinnenwand om leidingen weg te werken en isolatiespouw met gemak toe te laten. Bestaande gatzagen lopen echter vol met gips en zorgen ervoor dat de papieren toplaag van de gipsplaatmaterialen niet netjes worden gesneden. Hierdoor lijkt het weggescheurd. Samen met onze leveranciers en eindgebruikers hebben wij gekeken naar de prefecte oplossing voor deze actuele problemen. De ProFit Clean Cut is hier de oplossing voor!