Diamond Dry gatzagen

De Diamond Dry gatzagen van ProFit zijn speciaal ontworpen voor het maken van gaten in harde steensoorten, zoals natuursteen, graniet en marmer. Deze materialen worden steeds vaker toegepast in de moderne badkamer. Bovendien worden de zachte porseleinen wandtegels steeds vaker vervangen door dubbelgebakken tegels, die de vakman voor een nieuwe uitdaging stellen.

De Diamond Dry gatzagen zijn zeer geschikt voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Het assortiment omvat dan ook verschillende sets, die perfect aansluiten op de wensen en eisen van de vakman. Alle Diamond Dry gatzagen (vanaf 18mm) zijn bovendien uitgerust met het gepatenteerde Click & Drill®-systeem. Hierdoor kan de gatzaag niet alleen snel worden verwisseld, maar kan een reeds gezaagd gat ook eenvoudig worden vergroot. Het assortiment bevat diverse Diamond Dry gatzagen, verschillende handige sets en toebehoren. 

Tip!
Gebruik de speciale Diamond Dry centreerboren om uitschieten op gladde steensoorten te voorkomen. Het uitschieten met de boor kan kostbare materialen onherstelbaar beschadigen. Raadpleeg voor meer handige tips kennisbank.

Meer lezen? Lees hier meer over een gatzagen in steen of een gatzagen in keramische tegels.