Multi Purpose XL

De MPXL is meer dan alleen een Multi Purpose gatzaag! Doorvoergaten in dakconstructies aanbrengen is vanaf nu namelijk een super eenvoudig proces met de MPXL: hij heeft een lengte van 330 mm en kan op verschillende materialen worden toegepast, zoals MDF, OSB, hout, Bitumen, kunststof, schuim-isolatie en ook nog eens wol-isolatie. Hierdoor speelt de zaag goed in op de nieuwe trend van het steeds dikker wordende dakconstructies.

Op basis van 15 jaar expertise is de nieuwe MPXL speciaal ontworpen voor de dak doorvoer. Hierbij is tijdens de ontwikkeling van de nieuwe Multi Purpose gatzaag gebruik gemaakt van een specifieke groep eindgebruikers. Deze groep eindgebruikers verwoordde de behoeften en problemen van het vakmanschap en op basis van deze wensen is een topproduct ontwikkeld.

Met de MPXL kunnen vakmannen nu een net en consistent resultaat opleveren, waarbij het afwerken van de gatzaag ook niet meer een tijdrovend proces zal zijn. Energieverlies en lekkage zal hierdoor ook verledentijd worden. Ideaal toch?