Het advies van ProFit

Daar kun je van op aan.

Gaten zagen in hardhout

Gaten zagen in hardhout
Gaten zagen in hardhout

Wist je dat Azobe, Bankirai en Meranti onder de categorie ‘hardhout’ vallen? En dat bij al deze houtsoorten onze Multi Purpose gatzaag de beste keuze is? Gaten zagen in schuttingen, hekken, deuren, steigers, tuinmeubels, vloeren, beschoeiing en kozijnen. Het is allemaal geen enkel probleem voor onze Multi Purpose gatzaag. Wij adviseren bij hardhout dus nadrukkelijk om te kiezen voor hardmetalen en niet voor bimetalen tanden.

Over ProFit

ProFit is fabrikant van slimme gatzaagoplossingen. In 25 jaar tijd hebben wij ons ontwikkeld tot een toonaangevende internationale speler met activiteiten in meer dan 20 landen. Als uitvinder van de beroemde TCT-gatzaag met hardmetalen tanden, zijn wij de grondlegger van de meest revolutionaire en inmiddels meest gekopieerde gatzaag ter wereld. Wat niemand echter kan kopiëren, is het gepatenteerde snelwisselsyteem Click & Drill® en onze vele andere gepatenteerde oplossingen. Wij blijven als Innovatie Top 100-bedrijf voorloper in de markt met een 100% focus op gaten maken.

Welke ProFit producten zijn geschikt voor gaten maken in hardhout?

• Multi Purpose
• Multi Purpose Long

Gebruikerstips

Het is belangrijk om op een rustige wijze door hardhout te zagen en evenwichtig kracht te zetten op de gatzaag. Vergeet verder bij het zagen van diepe gaten in hardhout zeker niet om de gatzaag regelmatig even terug te halen. Zo kan er er geen wrijving ontstaan door het verspaande hout. En ook hier geldt, harder duwen is niet beter om sneller door het materiaal te komen. Met de gatenzaag voor hardhout van ProFit verwijder je de prop na het zagen heel eenvoudig door de gatzaag naar achteren te klikken. Wist je verder dat wij voor elk materiaal de juiste gatzaag hebben? 

Het aantal gaten per gereedschap in diverse soorten hout

Tabel houtsoorten

Wij delen onze kennis graag

Kennis is kracht, daar geloven we bij ProFit stellig in. Bij het juiste gebruik van onze tools komt de ware magie tenslotte pas echt boven drijven. Kennis delen om jou zo goed mogelijk op weg te helpen, is daarom belangrijk voor ons. Heb je nog hulp nodig bij het selecteren van het juiste product? Met onze configurator heb je direct productadvies op maat. Ook kun je natuurlijk altijd contact opnemen voor persoonlijk advies. Onze experts staan voor je klaar.

Direct productadvies  

 

  1. Gatenzaag Multi Purpose Naar het product