Het advies van ProFit

Daar kun je van op aan.

Gaten zagen in HPL

Gaten zagen in HPL
Gaten zagen HPL

Wil je gaten maken in HPL? Dat is een vak apart. HPL is namelijk snoeihard en met een bimetaal gatzaag kom je niet verder dan 20 gaten. Deze gaat namelijk letterlijk in rook op. De hardmetalen tanden van de Multi Purpose zijn hiervoor echt noodzakelijk.

Over ProFit

ProFit is fabrikant van slimme gatzaagoplossingen. In 25 jaar tijd hebben wij ons ontwikkeld tot een toonaangevende internationale speler met activiteiten in meer dan 20 landen. Als uitvinder van de beroemde TCT-gatzaag met hardmetalen tanden, zijn wij de grondlegger van de meest revolutionaire en inmiddels meest gekopieerde gatzaag ter wereld. Wat niemand echter kan kopiëren, is het gepatenteerde snelwisselsyteem Click & Drill® en onze vele andere gepatenteerde oplossingen. Wij blijven als Innovatie Top 100-bedrijf voorloper in de markt met een 100% focus op gaten maken.

Welke ProFit producten zijn geschikt voor het maken van in HPL?

 

Gebruikerstips

Om splinterige zaaggaten te voorkomen wordt geadviseerd om de HPL-plaat voor te boren. Vervolgens is het van belang om met een hoog toerental langzaam door het HPL te gaan. Let er hierbij op dat de hardmetalen tanden van onze Multi Purpose volledig in het materiaal zitten. Wist je verder dat wij voor elk materiaal de juiste gatzaag hebben? 

Wij delen onze kennis graag

Kennis is kracht, daar geloven we bij ProFit stellig in. Bij het juiste gebruik van onze tools komt de ware magie tenslotte pas echt boven drijven. Kennis delen om jou zo goed mogelijk op weg te helpen, is daarom belangrijk voor ons. Heb je nog hulp nodig bij het selecteren van het juiste product? Met onze configurator heb je direct productadvies op maat. Ook kun je natuurlijk altijd contact opnemen voor persoonlijk advies. Onze experts staan voor je klaar.

Direct productadvies  

  1. Gatenzaag Multi Purpose Naar het product