De meest verkocht ProFit gatzagen sets

 

Het is een onmisbaar item voor de Koningen van het Gaten maken: de gatzaag. ProFit heeft diverse gatenzaag sets voor de échte vakman.

Het voordeel van een complete set is dat alle benodigde diameters in de gatzagen set zijn inbegrepen. En in de speciale koffer kan alles zo worden ingepakt voor de volgende klus. Handig!

 

Wist u dat u ook een eigen gatzagen set kunt samenstellen? Zo kan iedere vakman zich een Koning voelen! Neem direct contact op voor de mogelijkheden.

 

Multi Purpose gatzagen set

De Multi Purpose is de ‘allround’ gatzaag, ontworpen voor vakmannen die veelvuldig met hout, zachte steensoorten en kunststof werken. Alle sets zijn zo samengesteld dat de meest voorkomende diameters en benodigde toebehoren zijn inbegrepen in de set. Ook de Multi Purpose long zijn verkrijgbaar in een set.

 

BiMetaal gatzagen set

Het assortiment BiMetaal gatzagen bestaat uit de BiMetal Classic en de BiMetalPlus gatzagen. Ook deze gatzagen zijn in diverse praktische sets verkrijgbaar. De BiMetal Plus gatzagen zijn verkrijgbaar met regelmatige tand en variabele tand. De BiMetaal gatzagen sets zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

 

Diamond Dry gatzagen set

De Diamond Dry gatzaag is geschikt voor het maken van gaten in hardere steensoorten, zoals keramiek en natuursteen (graniet en marmer). De Diamond Dry gatzagen zijn verkrijgbaar in diverse sets.

 

Zelf een set samenstellen? Geen probleem. Neem contact op voor de mogelijkheden. U kunt ons natuurlijk ook altijd bereiken via de chat!