Gaten zagen in natuursteen

Een gat zagen in natuursteen? Met de ProFit Diamond Dry voor natuursteen doe je dit in een handomdraai. Of het nu gaat om een marmeren vloeren, een granieten aanrechtblad of vloer- en wandtegels. Met de ProFit Diamond Dry voor natuursteen doe je dit in een handomdraai. Als je van plan bent om diepere of meerdere gaten wilt maken koel dan regelmatig de gatzaag in een bakje water. Bekijk de demonstratie en zie onze Diamond Dry in actie.

Welke ProFit producten zijn geschikt voor gaten maken in Natuursteen?

• Diamond Dry

Plaatje
Geen geknoei met water tijdens het boren
Als je gaten wilt zagen in natuursteen, zoals granieten of marmeren vloertegels dan kan dat met onze Diamond Dry door middel van droogboren. Wij adviseren ook geen andere optie, omdat dit de enige beste keuze is.

Tips van onze gebruikers
Bij het gaten zagen in natuursteen adviseren wij om walsend te starten. Dit voorkomt het risico van uitschieten. Gebruik altijd een boormachine met een hoog toerental en boor rustig door het materiaal.

Wist je verder dat wij gatzagen hebben die niet alleen geschikt zijn voor natuursteen, maar ook voor hardhout, fermacel, laminaat of kunststof? Met de gatzaag voor hout van ProFit verwijder je de prop na het zagen heel eenvoudig door de gatzaag naar achteren te klikken.
Bekijk hier het aantal gaten per gereedschap in diverse soorten natuursteen
 
Diamond Dry
Graniet
Circa 10 tot 30 gaten
Marmer
circa 10 tot 30 gaten
 

Onze top 4 selectie van de meest gebruikte gatzagen voor natuursteen