ervaar het zelf

bezoek onze demo dagen en ervaar

bent u een dealer, maar..

nog geen profit dealer?

Dealer worden

masterclass

voor kennis over onze producten

ZIE DE GATZAGEN IN ACTIE

BEZOEK ONZE DEMODAGEN

 

Kennis is kracht, daar geloven we bij ProFit stellig in. Bij het juiste gebruik van onze tools komt de ware magie tenslotte pas echt boven drijven. Niet zo gek dus dat het op beurzen altijd een drukte van belang is bij onze stand, waar bezoekers vol aandacht de nieuwste ‘tips & tricks’ tot zich nemen.

 

Demodagen

De ProFit gatzagen met het Click & Drill systeem zijn uniek. De snelheid maar ook het gemak is uniek te te noemen vergeleken met andere merken. Wij zijn trots op ons producten en dat willen wij dan ook graag demonstreren. Deze demonstraties vinden gedurende het jaar plaats bij verschillende evenementen maar ook bij onze leveranciers. Bekijk de planning voor een uitgebreid overzicht van alle trade shows en demodagen.

Planning

Demo's

  • Haarlem
    GereedschapPro
    12-06-2021
    09:30-17:00

Trade shows

Snel gatfrezen met de

HM ENDURA

De HM Endura gatfrezen van ProFit zijn ontworpen voor de vakman die veelvuldig zwaardere metaalbewerkingen moet doen. De meervoudige aanslijping van de tanden zorgt voor een perfecte verspaning. Deze gatfrezen 5x sneller dan een HSS bi-metalen gatzaag. De HM Endura gatfrees gaat binnen 35 seconden door 8mm constructiestaal.

De HM Endura