Nieuws

De uitgebreide Multi Purpose collectie van ProFit
27 Juni 2018 De uitgebreide Multi Purpose collectie van ProFit

De ProFit gatzagen range loopt van 16 mm tot en met 330 mm. Momenteel voeren we meer dat 80 verschillende diameters. Recentelijk zijn weer drie nieuwe diameters toegevoegd aan onze range, de 58, 78 en 106,5 mm. Hiermee leveren wij de meeste diameters in de markt. We zijn er trots op dat we nauwelijks nee moeten verkopen.

Lees meer
Meer nieuws
Bi-Metaal gatzagen van ProFit
6 Juni 2018 Bi-Metaal gatzagen van ProFit De Bi-Metaal gatzagen van ProFit De bi-metalen gatzagen van ProFit zijn geschikt voor het maken van gaten in metalen, zoals staal, RVS, gietijzer, zink, koper en messing. De bi-metalen gatzagen zijn voorzien van tanden met extra veel kobalt: dit geeft niet alleen een beter zaagresultaat, maar geeft de gatzaag bovendien een langere levensduur. Het assortiment omvat verschillende bi-metalen gatzagen, verkrijgbaar in een diameter van 14-210mm.
Lees meer
Meer nieuws
Calimero van het gereedschap wordt belaagd om patent
30 oktober 2017 Calimero van het gereedschap wordt belaagd om patent Hij heeft al een half miljoen euro uitgegeven aan advocaten en octrooigemachtigden. Zijn patent op een zelf ontworpen boorkop ligt onder vuur. Er lopen verschillende rechtszaken. Wie heeft het op zijn uitvinding gemunt?
Lees meer
Meer nieuws
ProFit Gatzagen nu ook verkrijgbaar in Italië
28-03-2017 ProFit Gatzagen nu ook verkrijgbaar in Italië Met enige trots mogen wij bekend maken dat wij nu ook in Italië vertegenwoordig zijn met een volledig vernieuwd portal. Vanaf nu kunnen Italiaanse vakmannen ook zelf ProFit gatzagen bestellen. De koningen van het gatenzagen in Italië “IL re della foratura” worden vanaf nu ook voorzien met de beste gereedschappen van ProFit.
Lees meer
Meer nieuws
De winnaars van de prijsvraag zijn bekend!
22 januari 2017 De winnaars van de prijsvraag zijn bekend! In de maand december hadden de vakmannen de kans om hun kennis over ProFit te testen. Op de homepage van de website verscheen automatisch een mogelijkheid om in te vullen wat de levensduur van een Multi Purpose gatzaag is. De prijswinnaars zijn bekend en zullen een mooie prijs ontvangen, zelfs de deelnemers ontvangen een leuke prijs!
Lees meer
Meer nieuws
Wij zoeken vakmannen!
14 december 2016 Wij zoeken vakmannen! ProFit is op zoek naar Koningen van het gaten maken voor het testen van ProFit producten! Deze groep is in het leven geroepen om samen met de eindgebruikers (de Koningen van het gaten maken) samen te werken aan het continu verbeteren van onze producten en het testen van nieuwe producten.
Lees meer
Meer nieuws
Zie hier onze demo kalender voor 2019
28 oktober 2016 Zie hier onze demo kalender voor 2019 De ProFit gatzagen met het Click & Drill systeem zijn uniek. De snelheid maar ook het gemak is uniek te te noemen vergeleken met andere merken in de markt. Wij zijn trots op ons product en dat willen wij dan ook graag demonstreren. Deze demonstraties vinden gedurende het jaar plaats bij verschillende evenementen maar ook bij onze dealers.
Lees meer
Meer nieuws
De ProFit website is vernieuwd!
5 oktober 2016 De ProFit website is vernieuwd!

ProFit vernieuwd website!

ProFit lanceert een compleet vernieuwde website voor de ‘Koningen van het gaten maken’.

Het nieuwe platform ProFitGatzagen.nl helpt dealers meer omzet te genereren en nieuwe klanten te werven. Hiermee speelt ProFit op in de veranderende online markt én ondersteund daarmee haar dealers.

Lees meer
Meer nieuws
ProFit op Installatie Vakbeurs 2016
23 augustus 2016 ProFit op Installatie Vakbeurs 2016

ProFit aanwezig op Installatie Vakbeurs 2016

ProFit is wederom aanwezig op de Installatie Vakbeurs in Hardenberg ProFit  van 13 t/m 15 september weer aanwezig op de Installatie Vakbeurs in Hardenberg.

Natuurlijk demonstreren wij onze ProFit gatzagen en onze unieke range decoupeerzaagbladen, maar dat is niet alles...  

Lees meer
Meer nieuws
Nieuw design Multi Purpose Long
27 juli 2016 Nieuw design Multi Purpose Long

Het design van onze MPL is de laatste tijd enorm onder de loep genomen. Zo hebben we gewerkt aan de spaanafvoer. Deze is ten opzichte van het voorgaande design 3 keer zo lang geworden. Daardoor is het mogelijk om zonder te lossen een gat te maken met een zaagdiepte van 150 mm. Daarnaast hebben we heel hard gewerkt aan het gewicht en de balans van de gatzaag. Door het aanbrengen van een balansgat zijn we er in geslaagd de gatzaag veel mee in balans te brengen. In het gebruik betekent dit dat het zaagbeeld veel rustiger is en is daardoor veel beter te hanteren. Vanaf 1 september 2016 zijn ook de diameters: 168, 172, 186 en 232 mm leverbaar

Lees meer
Meer nieuws
Officieel predicaat Made in Holland
24 mei 2016 Officieel predicaat Made in Holland

Vanaf nu hebben we voor de Profit producten Multi Pupose, Multi Purpose Long, BiMetal Plus en de bijbehorende accessoires het predicaat Made in Holland verkregen. Daarmee hebben deze nog meer uitstraling gekregen. Innovatieve gereedschappen met een top kwaliteit leveren wij al jaren. De belangrijkste onderdelen van de producten uitgerust met het Click & Drill systeem worden geproduceerd in Nederland. Wij redeneren altijd vanuit de eindgebruiker met de grootste aandacht voor het product, het systeem en het eindresultaat wat met onze producten wordt bereikt. Daarom zijn we er trots op dat wij voor onze producten met het Click & Drill systeem, de Multi Purpose, de Multi Purpose Long, de BiMetal Plus en de bijbehorende accessoires, het predicaat made in Holland hebben gekregen.

Lees meer
Meer nieuws
Bezoek onze demo's
19 mei 2016 Bezoek onze demo's

Elke maand communiceren wij onze demo dagen. Binnen ProFit hechten wij veel waarde aan het vakmanschap van de experts bij de groothandels en onze eindgebruikers, de vakmannen. Dit is dan ook de reden dat wij met enige regelmaal in het land te zien zijn om demonstraties te verzorgen. Kom vooral bij ons op bezoek en ervaar de voordelen van onze gereedschappen zelf. Wij zijn op 30 juni bij Gerritse IJzerwaren van 14:00 tot 19:00 uur in Utrecht aan de koningsweg. Tot dan!

Lees meer
Meer nieuws
De DDHT is vernieuwd.
20 mei 2016 De DDHT is vernieuwd.

Een gat vergroten van < 32 mm (8 mm hex) naar een gat > 32 mm (10 mm hex) is nu nog eenvoudiger. De DDHT kan ook worden gebruikt als u een gat wilt vergroten van > 32 mm naar > 32 mm aangezien er twee sleuven zijn aangebracht. Het voordeel van de tweede sleuf is dat uw gatzaag niet tegen uw boorkop rust.

Lees meer
Meer nieuws
Nieuw! Diamond Dry gatzagen
15 augustus 2016 Nieuw! Diamond Dry gatzagen

De Diamond Dry gatzagen van ProFit zijn geschikt voor hardere steensoorten (zoals natuursteen en marmer), die steeds vaker voorkomen in de moderne badkamer. Dé oplossing voor de moderne badkamer. De zachte porseleinen wandtegels van vroeger worden steeds vaker vervangen door dubbelgebakken tegels, die oorspronkelijk gebruikt werden voor de vloer. Ook andere harde steensoorten, zoals natuursteen, zijn populaire materialen. Het ophangen van accessoires, zoals spiegels en haken voor handdoeken, kan dan een hele klus worden. Maar niet met de Diamond Dry gatzagen van ProFit. Speciaal voor deze veelvoorkomende werkzaamheden hebben we een set met de meest voorkomende diameters (6-8-10 mm) beschikbaar. Bovendien is koelen met water niet nodig met de Diamond Dry.

Lees meer
Meer nieuws