CLICK & DRILL IS REVOLUTIONAIR!“

- KVK Innovatie Top 100 Award Commissie

Het Click & Drill® Systeem

een meesterlijke tijdbesparende uitvinding

 

Bij ProFit willen we de vakman echt helpen zijn werk sneller, beter en nauwkeuriger te doen. Daar werken we dag in dag uit vol overgave aan. Het gepatenteerde Click & Drill®-systeem is hier misschien wel het beste voorbeeld van. Een vernuftig systeem dat het werken met gatzagen zoveel makkelijker maakt. Op beurzen horen we dan ook vaak dat mensen na hun eerste ervaring met ProFit nooit meer anders willen. En daar zijn we best een beetje trots op!

Click & Drill® is in nagenoeg het hele assortiment doorgevoerd en eenmaal gebruikt wil je nooit meer zonder. Verwijder in één beweging de prop of wissel razendsnel tussen diameters. Moeilijke klussen als gaten vergroten of zagen onder extreme hoeken? Click & Drill® maakt het makkelijk. Ook kun je moeiteloos bestaande gaten vergroten door twee gatzagen met verschillende diameters op één Click & Drill centreerboor te combineren. De kleine diameter centreert en helpt zo een uiterst precies groter gat te zagen.


Eenvoudig de prop verwijderen. Geweldig!

- Rinze Tapperwijn (Timmer- en onderhoudsbedrijf Rinze Tapperwijn)


 

Een gatzaagrevolutie

 

Onze uitdaging was de gatzaag duurzamer en gebruiksvriendelijker te maken. En dat is gelukt met ons gepatenteerde Click & Drill systeem.

Focus is de sleutel tot succes. Wij focussen op gatzagen. Het grootste probleem bij gatzagen was altijd het verwijderen van de prop. Iedereen zat met een schroevendraaier te pulken. Maar dat hoeft nu niet meer. Dankzij ons unieke gepatenteerde Click & Drill® systeem.

  Prop eenvoudig en snel verwijderen

  Snel en makkelijk boor verwisselen

  Gepatenteerd Click & Drill systeem

  Makkelijk bestaande gaten vergroten


Wat zeggen onze klanten?


Andre Manten: “Het is gaten zagen als een malle met ProFit. Ideaal is dat ik snel kan wisselen!”

John Duits: “Het is gewoon top spul!”

Rick Schonewille: “Eenvoudig de prop verwijderen. Geweldig!”

M. Smit: “Is echt mieters! Werkt als een trein!”

 

BEKIJK ONZE VIDEO'S VOOR

TIPS & TRICKS

Met het gepatenteerde uitwerpsysteem van ProFit boort u tot 5x sneller een gat in de meest diverse materialen. Benieuwd hoe? Onze vakmannen laten het zien. Ontdek hoe u het beste kunt boren in hout, trespa, snelbouwsteen, kalksteen, gips en kunststof.

Onze video's