“Het moet sneller en makkelijker kunnen. Dat is gelukt!”

- Richard Boske, CEO ProFit

Als je je eigen weg gaat

Kan niemand je inhalen

 

ProFit is fabrikant van slimme gatzaagoplossingen. In 25 jaar tijd hebben wij ons ontwikkeld tot een toonaangevende internationale speler met activiteiten in meer dan 20 landen. Als uitvinder van de beroemde TCT-gatzaag met hardmetalen tanden, zijn wij de grondlegger van de meest revolutionaire en inmiddels meest gekopieerde gatzaag ter wereld. Wat niemand echter kan kopiëren, is het gepatenteerde snelwisselsyteem Click & Drill® en onze vele andere gepatenteerde oplossingen. Wij blijven als Innovatie Top 100-bedrijf voorloper in de markt met een 100% focus op gaten maken..

Echt blij worden we pas als de vakman er gelukkig van wordt. Op beurzen horen we vaak dat mensen na hun eerste ervaring met ProFit nooit meer anders willen. En daar zijn we best een beetje trots op! Daarom stopt onze R&D-afdeling veel tijd in het ontwikkelen van nieuwe producten vanuit direct contact met eindgebruikers. Wij zijn elke dag weer bezig met één ding: “hoe kunnen wij de vakmannen nog beter en sneller helpen met het maken van gaten.''

De vakman over ons People, Planet, ProFit Onze eigen weg
Innovatie Top 100People, planet, ProFit

Ik kan altijd op mijn materiaal rekenen, precies wat ik nodig heb!


 

- A.R. de Lange (Klusbedrijf de Lange)

 

Passie voor problemen, liefde voor oplossingen

“Je moet uitblinken door creatief te zijn”, het is een van de vele uitspraken van ProFit oprichter Richard Boske. Alleen zo kunnen we het verschil maken. We denken in langetermijnrelaties met de steeds groter wordende familie van ProFit eindgebruikers. Zij ondervinden keer op keer dat ons gereedschap sneller, langer, makkelijker en nauwkeuriger werkt. Ze kunnen er bovendien op vertrouwen dat ‘hun’ ProFit in het grootste aantal diameters verkrijgbaar is.

Inmiddels bieden we voor bijna ieder materiaal een passende zaag. Neem de nieuwe, gepatenteerde, Clean Cut voor een snaarstrakke snijrand in gips. Deze komt rechtsreeks vanuit de vraag door professionals die dagelijks schakelmateriaal en lichtspots installeren. Zij aan zij met de vakman hebben we een ijzersterke positie in de Europese markt verworven. Onze pijplijn zit bomvol nieuwe ontwikkelingen die de komende jaren het licht gaan zien.

Click & Drill

Eenvoudig de prop verwijderen

Een bestand gat vergroten

Snel wisselen van zaag

Zagen vanuit iedere hoek

wij maken het verschil

Focus is de sleutel tot succes. Wij focussen op gatzagen. Het grootste probleem bij gatzagen was altijd het verwijderen van de prop. Iedereen zat met een schroevendraaier te pulken. Maar dat hoeft nu niet meer. Dankzij ons unieke gepatenteerde gatzaagsysteem.

Gepatenteerd Click & Drill systeem

Het gepatenteerde Click & Drill®-systeem maakt het wisselen van de gatzaag en het verwijderen van de prop snel en eenvoudig. Het vergroten van bestaande gaten is met dank aan dit unieke systeem ook geen enkel probleem. Het Click & Drill®-systeem wordt compleet gemaakt door de verschillende toebehoren. Het assortiment bestaat uit diverse toebehoren, zoals verlengstukken, SDS adapters en hulpstukken om bestaande gaten te vergroten..

Over Click & Drill

Wat zeggen onze klanten?


Andre Manten: “Snel werken das helemaal top.''

Bo Verhoef: “Schuin zagen werkt ongelofelijk snel en goed met ProFit producten.”

M. Smit: “Is echt mieters! Werkt als een trein!”

Erik Slappendel: “ProFit is onmisbaar voor de vakman.”

 

BEKIJK ONZE VIDEO'S VOOR

TIPS & TRICKS

Met het gepatenteerde uitwerpsysteem van ProFit boort u tot 5x sneller een gat in de meest diverse materialen. Benieuwd hoe? Onze vakmannen laten het zien. Ontdek hoe u het beste kunt boren in hout, trespa, snelbouwsteen, kalksteen, gips en kunststof.

Onze video's