Over ProFit

ProFit is van origine een familiebedrijf dat het familiegevoel nooit is kwijtgeraakt. Wij zijn een groep onvermoeibare enthousiastelingen die elke dag weer bezig zijn met 1 ding: “hoe kunnen wij de vakmannen nog beter en sneller helpen met het maken van gaten?”

Uitdaging

Onze uitdaging was de gatzaag duurzamer (meer gaten) en gebruiksvriendelijker (sneller kunnen werken) te maken. En dat is gelukt! Zo heeft ProFit het nieuwe gepatenteerde Click & Drill systeem ontwikkeld, waardoor de gatzaag houder overbodig is geworden en de prop verwijderen een koud kunstje is. Maar ook in duurzaamheid zijn grote slagen gemaakt. Zo zaagt de Multi Purpose van ProFit minstens 5x sneller en gaat gemiddeld 10x langer mee! Voor elk materiaalsoort rondom het maken van gaten heeft ProFit een oplossing. Is deze er niet, dan duiken onze gaten maken experts de werkplaats in tot deze oplossing er wel is.

Wij gaan door zodat de vakman, onze gatzaagkoning, elke dag fluitend naar zijn werk gaat, omdat je kan vertrouwen op ons gereedschap. Zij zijn trots op hun ProFit gatzagen in hun gereedschapskoffer.

plaatje