Centreerboren & toebehoren

Het gepatenteerde Click & Drill®-systeem maakt het wisselen van de gatzaag en het verwijderen van de prop snel en eenvoudig. Het vergroten van bestaande gaten is met dank aan dit unieke systeem ook geen enkel probleem. Het Click & Drill®-systeem wordt compleet gemaakt door de verschillende toebehoren. Onze verschillende accessoires en toebehoren zorgen dat u het maximale uit uw gatzaag haalt.

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
 

ProFit Centreerboren 

Onze centreerboren zijn ontwikkeld om de beter én sneller gaten te kunnen maken in ieder gewenst materiaal. De speedboren van ProFit staan dan ook bekend om hun innovatieve techniek, kwaliteit en betrouwbaarheid. 

Click & Drill®

Het gepatenteerde Click & Drill®-systeem maakt het wisselen van de gatzaag en het verwijderen van de prop snel en eenvoudig. Het vergroten van bestaande gaten is met dank aan dit unieke systeem ook geen enkel probleem. Het Click & Drill®-systeem wordt compleet gemaakt door de verschillende toebehoren. Het assortiment bestaat uit diverse toebehoren, zoals verlengstukkenSDS adapters en hulpstukken om bestaande gaten te vergroten.