’s Werelds slimste gatzagenlijn 

Al vanaf de dag van oprichting houden we vast aan het idee om dingen anders te doen. Beter. We waren overtuigd dat gaten maken beter kon, vooral makkelijker. Al onze gatzagen zijn ontwikkeld om beter én sneller gaten te kunnen maken in ieder gewenst materiaal. Het assortiment bevat diverse soorten gatzagen, zoals de de ‘allround’ Multi Purpose, de BiMetal Classic, de Diamond Dry en de Clean Cut. Zo vindt u voor iedere klus de perfecte gatzaag en bijbehorende accessoires.

Filteren
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
 

ProFit gatzagen

De gatzagen van ProFit zijn ontwikkeld om beter én sneller gaten te kunnen maken in ieder gewenst materiaal. De gatzagen van ProFit staan bekend om hun innovatieve techniek, kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze gatzagen worden ontwikkeld in samenwerking met de installateurs, timmermannen, elektriciens, loodgieters en aannemers, die ze dagelijks gebruiken. Het assortiment bevat diverse soorten gatzagen, zoals bijvoorbeeld de ‘allround’ Multi Purpose gatzagen, bi-metaal gatzagen, Diamond Dry gatzagen en de nieuwe Clean Cut gatzagen. Zo vindt u voor iedere klus de perfecte gatzaag en bijbehorende accessoires.

Click & Drill®

Het gepatenteerde Click & Drill®-systeem maakt het wisselen van de gatzaag en het verwijderen van de prop snel en eenvoudig. Het vergroten van bestaande gaten is met dank aan dit unieke systeem ook geen enkel probleem. Het Click & Drill®-systeem wordt compleet gemaakt door de verschillende toebehoren. Het assortiment bestaat uit diverse toebehoren, zoals verlengstukken, SDS adapters en hulpstukken om bestaande gaten te vergroten.